Hoopit info

Registrer deg i Ranheim Allidrett via appen Hoopit

Nå kan du enkelt registrere deg i i Ranheim Allidrett og knytte deg og barnet ditt til den gruppen dere skal tilhøre. Last ned appen «Hoopit» og trykk “Registrer deg” – (figur under til venstre). NB: Har du appen fra før, trykk “Logg ut” for å registrere/legge til barn i en ny gruppe, klikk «Registrer deg» (i stedet for «Logg inn»)

 

  • Søk opp “Ranheim Idrettslag” og trykk “Bli med” – (figur over i midten).
  • Trykk på nedtrekksmenyen for “Allidrett” og velg den gruppen du vil registrere deg og barnet ditt i – (figur over til høyre).
  • Velg “Registrer ny bruker”/ Eventuelt “Logg inn” hvis du er registrert fra før og skal knytte deg opp mot en ny gruppe /evnt registrer nytt barn.
  • Velg at du er foresatt.
  • Velg “Legg til nytt barn i gruppen”. Skriv inn navn og fødselsdato på barnet og trykk SØK. Hvis barnet ikke er registrert fra før, trykk “Opprett” for å opprette bruker. Hvis barnet er registrert før før, velg “Legg til” for å registrere barnet i gruppen og koble deg opp som foresatt.
  • Når du har registrert eller koblet deg opp mot et barn har du tre valg. Du kan registrere/legge til flere barn i samme gruppe, velge at du er ferdig, eller gå tilbake til felles registrering for å finne ny gruppe for å registrere neste barn.
  • Når du er ferdig med registreringen kan du logge inn. Da har du tilgang til og kan følge med på det som skjer i gruppen(e) og i klubben!

Betaling vil komme i etterkant av registreringen. Ved stor pågang om plasser kan gjentatt purring på utebestående betaling til slutt medføre kansellering av påmelding sånn at andre får plassen.

NB! Får du feilmelding ved registrering? Da er gruppen sannsynligvis full og stengt for ytterligere påmeldinger. Ta eventuelt kontakt på allidrett@ril.no, hvis dere ønsker å stille dere på venteliste.

 

Hvordan legge til egne barn i Hoopit?

Start med å logge ut av appen. Velg «registrer deg», søk opp idrettslaget og trykk «bli med». Finn frem til det laget og særidretten som barnet tilhører. Deretter velger du «logg inn» og at du er «foresatt». I neste bilde vil du kunne skrive inn navn og fødselsdato på barnet og søke. Da vil barnets navn dukke opp og du får mulighet til å legge til. Hvis du har flere barn du ønsker å koble deg opp mot, velger du at du ønsker å legge til flere barn i et annet lag i klubben. Når du er ferdig med registreringen trykker du «ferdig».

Se link til hoopit support for mer info.